Om man inte vill kontakta andevärlden på egen hand kan man med hjälp av ett medium få meddelanden från andra sidan. De erbjuder ofta både privata sessioner samt seanser för större grupper. Medium får kontakt med andevärlden genom att de får till sig känslor, bilder och andra förnimmelser från sina sinnen. Med hjälp av sin intuition kan de sedan klura ut vad anden på andra sidan försöker säga. Det finns inga regler för hur det här ska gå till utan olika personer gör på sitt sätt.

En större seans är ofta mindre personlig och kan handla om att det spökar på en arbetsplats. En seans kan hjälpa för att få insikt om vad som händer på platsen. Ett medium kan också hjälpa anden på platsen att söka sig vidare mot ljuset och över andra sidan.

En del människor upplever tunga och jobbiga energier hemma eller drabbas kanske ofta av krämpor eller huvudvärk efter en flytt till ett nytt hem. Ett medium kan ibland då komma hem till dem och hjälpa till att rena hemmet från gamla energier så att hemmet åter igen känns trevligt och de mår bra igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *