Har du gåvor inom det spirituella området kanske du vill sätta upp ett eget företag och hjälpa klienter till ett bättre andligt och mentalt mående. Är du osäker på företagsbiten kan det hjälpa att veta att det finns väldigt enkla sätt att fakturera dina kunder, även utan eget företag.

Egenanställningsföretag en bra början

Många startar eget företag vid sidan om sitt vanliga jobb, och oftast är det ett test för att se om företaget bär sig så att det en dag kanske kan bli din största inkomstkälla. Om du är begåvad inom något spirituellt område, till exempel tarotläsningar eller om du är ett medium, kanske du vill testa om det går att hjälpa andra med hjälp av detta. Dock är det inte alltid att man vill starta ett företag innan man vet om det finns intresserade kunder. Det är då egenanställning är ett perfekt alternativ. Ett egenanställningsföretag som Frilansfinans.se gör att du kan skapa och skicka fakturor genom dem, och de tar ut en liten avgift för att sköta administrationen åt dig. Det innebär att de betalar in skatt och egenavgifter åt dig så du slipper sköta det, vilket kan kännas som en stor avlastning. Tillsammans innebär det att det du fakturerar får du tillbaka ungefär hälften av. Men du slipper den administrativa biten, och kan fokusera helt på det du vill göra i din verksamhet, vilket är det spirituella utövandet.

Hitta din personliga väg

När du har testat dig fram under en period och ser om du får ett bra flöde av klienter och en inkomst som bär sig tillräckligt mycket, kan du avgöra om du vill fortsätta på spåret med egenanställningsföretag eller om du faktiskt vill starta en egen verksamhet. Att arbeta med andlighet och det spirituella är ett fantastiskt fint sätt att hjälpa andra som har det svårt eller på andra sätt behöver vägledning, och att fundera på att göra det mer professionellt är för många beundransvärt. Är din gåva genuin, äkta och stark är detta en fin väg att gå, men du behöver också avgöra om du är redo att ta dig an klienter på ett kompetent och yrkesmässigt sätt. Prova dig fram, känn efter vad som fungerar för dig och hitta din unika väg, så har du alla förutsättningar att lyckas med ditt företagande, och samtidigt hjälpa dina klienter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *