Andlighet kan vara något väldigt personligt, och är något vi utformar själva baserat på vad som får oss att öppna vårt sinne och känna oss mer i kontakt med den spirituella sidan av oss. När vi befinner oss på väg in i en mer andlig period i våra liv, kan det ibland också kännas bra att skaffa vissa verktyg som underlättar känslan och det andliga utövandet.

Bjud in nya energier

När vi öppnar vårt sinne behöver vi ibland inget alls mer än oss själva, men andra gånger kan vi uppleva att vi behöver läsa specifika böcker, söka oss mot andliga ledare och kurser, tarotkort, stenar eller något annat som passar det uttryck vår andlighet tar. Det är tyvärr inte alltid vi befinner oss på en plats i livet där plånboken tillåter så stora utsvävningar, men då finns knep att ta till som kan hjälpa oss på vägen. Du kan leta runt i ditt hem efter undanlagda smycken där du kan sälja guld från dem, eller om de innehåller något liknande som silver eller till och med diamanter. Har du inte så starka känslomässiga band till smyckena kan du istället få pengar för dem; pengar som du kan investera i din personliga, andliga utveckling. Du kan även anordna en loppis med annat du hittar som är användbart men som du inte längre behöver. Du får både pengar och ett rensat hem, något som ofta ger en väldigt lätt och behaglig känsla. För pengarna kan du skapa en vacker omgivning för ditt spirituella uppvaknande. Skaffa ett par tarotlekar som du känner att du dras extra starkt till, gå en kurs i självutveckling eller ta en helgtur till ett retreat nära naturen. Bara din fantasi sätter gränserna, och bara du vet vad du behöver i den här situationen.

Att hitta sätt att spara ihop lite extra pengar kan kännas som motsatsen till andlighet, men det ligger ett stort värde i att se sig omkring och skapa det du behöver med de resurser du kan hitta. En loppis hjälper andra att hitta sådant de behöver, och att sälja gamla smycken gör dig av med gamla energier som istället kan bytas ut mot nya och flödande diton. Så fräscha upp ditt hem med en ordentlig rensning, och skapa utrymme för din nyvunna andlighet istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *