Är du spirituell och trivs bäst i harmoniska miljöer? Då vill du säkert också att ditt hem ska andas samma toner. Andlighet och spiritualism mår som bäst i ett harmoniskt hem.

Här får du konkreta tips på hur du med enkla medel får ett lugnt och bonat hem.

Objekt med personlig betydelse

Även objekten spelar en viktig roll när det gäller den harmoniska inredningen. Du bör med omsorg välja saker som betyder något speciellt för dig. Det kan vara en personlig födelsetavla eftersom ett barns födelse är ett av livets stora händelser. Har du själv inga barn kan faktiskt en personlig födelsetavla även vara en symbol för din egen födsel och entré i världen. Små minnen från livet har genererar också harmonisk stämning i hemmet. Ett kollage med svartvita foton på familj, vänner, djur eller platser.

Andning och reflexion i hemmet

Tänk på att skapa plats och utrymme för att ta hand om ditt inre. Den kinesiska läran Feng Shui får gärna vara grund för inredningen. En liten avskild plats i hemmet där du i lugn och ro kan koppla av, andas och reflektera över livet. Använd ljus, enkla gröna växter och naturliga objekt för att skapa den perfekta platsen i harmonins tecken.

Andevärlden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *